domingo, 10 de mayo de 2009

Misió acomplida!!!

La partida contra Borbotó que es va jugar aplaçada el dimecres 29 d'abril i la següent contra la formació de Lliria del dissabte 2 de maig no van tindre història i, per tant, no m'entretindré en cap ressenya.

Ara bé, la partida que cloïa la primera fase i que disputaren ahir dissabte 9 de maig contra Godelleta en el seu poble va ser, amb diferència, la més renyida i on ja tingueren que emplear-s'hi més a fons per a traure-la.

Amb la dificultat afegida de la lesió que arrastra el nostre saguer Toni el qual té una assentada de la que li està costant recuperar-se. Tot i aixó es va defendre amb força i, ben recolzat pel mitger Moisés, que va traure bones galotxes, i per la ferida d'Andrea (molt encertada llevant d'algunes faltes de ratlla) pogueren imposar-se als de la Foia deixant un marcador de 50 per 25

D'aquesta manera, l'equip continua fent camí cap avant. Superada la primera fase amb matrícula d'honor (totes les partides guanyades) queden a l'aguait dels propers rivals que eixiràn del sorteig per a quarts de final.


Ara és l'hora de demostrar el que realment valen de debò. Ara que vindran els equips guanyadors dels altres grups i on ja es trobaran amb la competitivitat que, al capdavall, és el que fa que les partides es gaudisquen pel mateix fet de que n'hi haja lluita.

No hay comentarios:

Publicar un comentario