sábado, 14 de marzo de 2009

No n'hi ha rival, fins ara, que ens faça sombra,

Efectivament. Hui ens hem desplaçat fins Lliria per a disputar la partida pertanyent a la quarta jornada d'aquest campionat i ens hem trobat amb un altre equip (un més) que encara està a l'inici. Es nota d'una hora lluny que els falta molt i que no coneixen a penes la pilota de vaqueta.

Els nostres jugadors han tastat el que és un trinquet de primera categoria, molt ben cuidat, llarg com un dia sense pa, en què la corda central estava desplaçada cap al bot (que seria el rest si es juga a escala i corda) i on s'ha tingut que establir la norma de que les pilotes que anaven al rest (el dau d'escala i corda) quedaven parades si pujaven directes a l'escala i pasaven d'una ratlla marcada.

La partida ha acabat sabatera: 50 - 0, i ni han suat la camiseta. Per tant seguim guanyant-ho tot. Ens espera per a la propera setmana l'equip que "a priori" podria donar-mos més faena: Godelleta B, encara que, si pensem amb lògica, no deuria tindre als jugadors més complicats que son Luís i René perquè deurien jugar en l'equip A, però no avancem càbales inútils. Ens toque qui ens toque, es tracta de posar tota la carn a torrar.

Esperem esdeveniments...

No hay comentarios:

Publicar un comentario