sábado, 21 de marzo de 2009

El pas a la següent fase es perfila en l'horitzó

Sí senyor. I és ben cert, això. L'equip de Godelleta B que, a priori, ens podria haver fet patir un poc més ha resultat ser molt fluix.

D'entrada només se n'han presentat dos jugadors els quals han fet el que han pogut però que, òbviament, no tenien cap possibilitat davant l'equip local, tot i això sense llevar-li mèrit al xiquet que feia el bot que li pegava uns esclafits de repica'm el colze i la portava forta i lluny sempre que li podia entrar de bot i braç, cosa que li era possible fer degut a la ferida d'Andrea que li les tirava massa altes.

A mitat partida s'han intercanviat Andrea i Moisés fent aquest últim la ferida, cosa que s'ha notat perquè la fa molt més rasa i bota menys la qual cosa obliga al contrari a golpejar de palma.

Bé, no cal fer-ho molt més llarg; el resultat ho diu tot: 50 - 0: sabatera.

Les conclusions a què puc arribar després de veure el joc que despleguen els rivals (i amb el permís de Godelleta en la que no he vist el joc dels dos jugadors no presentats) al acabar la primera ronda de la primera fase son ben clares: de no haver-hi un imprevist de força major, Almussafes A és el candidat més segur d'aquest grup C de cara a classificar-se per a la següent fase.

Seguiré informant...

No hay comentarios:

Publicar un comentario