sábado, 21 de febrero de 2009

Comencem amb bon peu


La cosa no ha tingut massa història. L'equip de Tavernes Blanques, contra el que ha jugat Almussafes A, està encara a un nivell prou per baix del nostre i no ha aconseguit guanyar més que un joc, el primer, per cert. El resultat final ha sigut de 50 - 5.

La veritat és que han començat al bot i el galotxer ho feia molt bé. He tingut que avisar a Andrea, la nostra feridora, que tocara més paret per tal de lliurar-lo i que li anara al rest. La cosa ha funcionat perquè el que feia esta funció no sabia per on entrar-li a la pilota la major part de les ocasions.

Andrea ha ferit molt bé tot el temps i sense fer cap falta, cosa que ja té un gran mèrit. Vista l'evident superioritat del nostre equip, quan anaven 40 - 5 he canviat al punter i mitger passant Andrea a la galotxa quan estaven al bot i al mig de la part del rest. Moisés ha passat a ferir eixos dos jocs i s'ha col·locat de punter.

Toni ha estat insuperable al bot. Les portava molt tallades de corda i colpejades de carxot la qual cosa feia que fora del tot impossible de restar per als altres.

La cosa pinta molt bé per a este equip si Toni seguix en esta línia. Andrea i Moisés es complementen meravellosament, al mig i davant, i poden intercanviar-se sense problemes.

Al dissabte proper ens toca descans. Seguiré informant...

No hay comentarios:

Publicar un comentario